Cane Corso kennel 
TUTTO E POSSIBILE
GUARDDOG

Royal Monster Bloodline's Holland Tutto e possibile

Tutto e possibile.

           
            PuppiesBinnenkort zijn er weer pup's. 29-05-2019
Ze mogen 29-07-2019 het nest verlaten

Neem contact op voor meer informatie.

Hier onder zijn wat foto's van puppies die door ons gefokt zijn.Hoera, jullie krijgen een puppy.


Nu moeten alle puppy's eten, maar wat? Natuurlijk wil je de pup het beste voer geven dat je kunt betalen, maar niet iedereen is het er over eens wat nu precies het beste voer is. Wat wij kunnen doen is voors en tegens geven, zodat je zelf kunt beslissen bij welk voer jij je het prettigst bij voelt.


Het is sowieso aan te raden om de pup de eerste dagen hetzelfde voer te geven als de fokker deed. Er verandert al heel veel als hij van de veilige thuishaven naar een onbekende omgeving verhuisd. Aangezien het buikje van nieuw voer van slag kan raken is het verstandig het voer eventjes hetzelfde te houden. 

Vaak krijg je voer mee van de fokker, maar informeer hier van te voren even naar. Na een paar dagen kun je overschakelen op het voer van jouw keus. Een makkelijke manier om de overstap niet te groot te maken is mengen. Je begint met een mix die voornamelijk uit het oude voer bestaat, aangemengd met een beetje van het voer waar je op over wilt schakelen. Gedurende de week verhoog je het aandeel van het nieuwe voer, tot je uiteindelijk alleen nog het voer van je eigen keuze geeft.

De hoeveelheid die een puppy moet eten is afhankelijk van zijn leeftijd, streefgewicht (ras) en hoe actief hij is. Vaak staat op het voer een richtlijn, houd echter wel zelf het gewicht van de hond in de gaten, want er zijn altijd pups die veel meer, of veel minder nodig hebben. 

Voeren doe je met je ogen, hoor je vaak. Een puppy is goed op gewicht als de ribben voelbaar, maar zeker niet zichtbaar zijn. Het is verstandig om een pup in het begin vier keer per dag eten aan te bieden, aangezien ze naar verhouding zo veel moeten eten. Vanaf ongeveer 3 maanden kun je overgaan op drie maal per dag en indien gewenst vanaf zes maanden op twee keer per dag voeren. 

Vaak wordt aangeraden om een half uur voor en na het eten de pup niet te wild te laten spelen, omdat de maag dan kan draaien.Cane corso puppie's

7 weken oud op deze foto